Diensten op het gebied van VR en Multimedia

Bij VRtuali is alles mogelijk. Om deze uitspraak te bevestigen, kunt u hieronder een lijst vinden van onze diensten. Deze diensten gaan van virtual reality en multimediaproducties tot IT-services en software-implementaties. Kunt u de gewenste dienst niet vinden? Neem contact met ons op, zodat we een gepersonaliseerde oplossing kunnen verzorgen voor u.

Contact

360-VR (Video, fotografie, 3D-animatie)

Een VR-productervaring, die klanten in verschillende industrieën heeft laten toenemen. Onze 360-showcase video's kunnen ook op YouTube bekeken worden, om zo een nóg groter publiek te bereiken.

3D-modellen (vormen, scannen, printen)

Elk object met een fysieke vorm kan worden nagemaakt in 3D. We gebruiken verschillende technieken, zoals vormen, modelleren en scannen. Deze technieken hebben verschillende manieren om te renderen. Zo heeft elke techniek voor- en nadelen, afhangend van de context en het gewenste resultaat. De 3D-versie van uw product is helemaal van u. Dit houdt in dat u deze zo vaak kunt gebruiken als gewenst, voor bijvoorbeeld marketing of als training.

IT-service

Blokketen, complexe software integraties, oplossing in de cloud en bedrijfsarchitectuur zijn slechts een klein aantal van het wijde scala aan IT-services die VRtuali kan bieden. U kunt rekenen op twintig jaar aan ervaring in het bouwen van software en systemen voor vele soorten bedrijven en behoeften in verschillende talen. Altijd dankzij het gebruik van een uitgebreid arsenaal van technieken.

Multimediale services

Grafisch design
Een essentieel deel van de gebruikerservaring van elk product is hoe het eruitziet en hoe het aanvoelt om te gebruiken. Dit begint allemaal met het concept en het design. VRtuali kan u helpen met creatieve designs, die digitaal of met de hand geschreven zijn, voor uw volgende logo, merk of website.


VRtuali biedt u:

  • Korte filmproducties
  • Cinematografie en videoproductieservices
  • Muziekproductie

Bij VRtuali hebben we meer dan dertig jaar aan ervaring in het produceren en garanderen van de beste geluidskwaliteit voor uw multimediaproducties of uw volgende muziekproject.